Marketing & communicatie advies Groningen

MiroMedia uit Groningen, jouw partner op het gebied van marketing & communicatie advies. Ben je starter, ZZP’er of val je onder het MKB? Ik ben er voor je!

Wat valt er onder marketing & communicatie advies?

Je hebt een vraag over je marketing, branding of communicatie en je komt er zelf niet uit. Hoe bereik je de juiste mensen met je bedrijf, wat moet je met social advertising, noem het maar op. Hieronder schets ik een aantal vraagstukken voor je waar je bij mij terecht kunt. Wat het kost? € 75,- per uur. Na onze vrijblijvende kennismaking zal ik je direct vertellen hoeveel uur ik nodig denk te zijn. 

Mijn website trekt geen bezoekers!

Dat is irritant! Maar waar ligt dit aan? Zal ik het eens voor je in kaart gaan brengen? Misschien is de vindbaarheid van je website niet goed of staat er niet de juiste informatie op? Het ontbreken van (de juiste bezoekers) kan veel verschillende oorzaken hebben. Ik lever een beknopt advies met punten waar je direct mee aan de slag kunt.

Hoe kom ik aan klanten?

Kijk aan, direct de vraag der vragen. Tja, heb je goed product? Ben je uitstekend in wat je doet? Of valt er ergens nog iets te schaven. Samen met jou kijk ik naar de producten of diensten die je te bieden hebt en we zorgen er samen voor dat we ze op de best mogelijke manier in de markt zetten en aanbieden via de juiste kanalen. 

Heb ik social media nodig?

Of belangrijker nog, welk van de verschillende socials heb ik nodig? Helemaal afhankelijk van wat je voor producten of diensten hebt natuurlijk. Ik beschik over een uitgebreide kennis betreft de inzet van socials den de daarbij behorende adverteermogelijkheden. 

Wat zijn goeie marketingdoelstellingen?

Daar gaan we samen voor zitten. Wie wil je bereiken, hoeveel budget heb je daarvoor over en belangrijker nog, heb je er tijd voor? De plannen kunnen nog zo groot zijn maar ze moeten uitgevoerd worden. 

Ik wil mijn huisstijl moderniseren!

O wat leuk, waarom? Werkt het niet, is het niet meer van deze tijd of heeft het een andere reden? Ik heb vele huisstijlen in een nieuw jasje mogen steken en denk graag met je mee. Let op, een verandering van huisstijl is meer dan alleen een logo. Het gaat ook over je manier van communiceren, hoe ga je met klanten om en welke middelen zet je in om klanten te bereiken. 

Wat kost goeie marketing?

Helemaal afhankelijk van wat je wilt. Wil je een miljoenenpubliek bereiken, dan hoop ik dat je een ruime buffer hebt. Wil je een hele specifieke doelgroep bereiken met een grote kans tot een aankoop? Dan zorg ik voor een realistische visie betreft het marketingbudget wat je ongeveer nodig bent. En vergeet niet dat grootste marketingplannen veel tijd kosten om uit te voeren. Begin dus voor jezelf met de vraag wie je plannen gaat uitvoeren. 

Anders namelijk...

Heel eerlijk, elke vraag die binnenkomt is weer anders. Heb je een vraag betreft je marketing, communicatie of branding? Stel hem gewoon aan me en ik kijk wat je nodig bent. Misschien ben ik de goeie partner voor je of anders verwijs ik je door. 

Neem contact op!
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google